هنرستان فنی و حرفه ای کمال دانش

info@kamaledanesh.ir

0098-21-77208610

۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۶ ارديبهشت

بیل گیتس یکی از شناخته شده ترین و موفق ترین افراد معاصر ماست. او کسی است که شیوه زندگی ما را برای همیشه تغییر داده است.

قابل توجه هنرجویان هنرستان رشته کامپیوتر با معرفی کتاب (بیل گیتس برنامه نویسی خوب، سوداگری نابغه) با شما هستیم

از او به عنوان یکی از بزرگ ترین، نیکوکارترین، سرمایه دارترین و خلاق ترین انسان های معاصر یاد می شود. گیتس از ابتدای تأسیس مایکروسافت، تا سال ۲۰۰۰ برای مدت ۲۵ سال، به عنوان مدیرعامل مایکروسافت فعالیت کرد، همچنین تا سال ۲۰۱۴ در مجموع ۳۹ سال، ریاست هیئت مدیره مایکروسافت را برعهده داشت. وی کماکان با در اختیار داشتن ۸۰٪ درصد از سهام این شرکت، مالک اکثریت سهام مایکروسافت می باشد. در این کتاب با سرگذشت پر هیجان و پرفراز و نشیب او آشنا می شویم.

بخشی از متن کتاب

گیتس بعد از اتمام متوسطه، با نمره ی بالایی که داشت، به راحتی وارد دانشگاه بزرگ هاروارد شد؛ با این امید که بتواند به آرزوی پدر و مادر جامه ی عمل پوشانده و وکیل شود. اما بیشتر وقتش در سال اول را پای رایانه آزمایشگاه گذراند. هیچ رویه ی خاصی برای درس خواندن نداشت ولی هر طور بود واحدها را پاس می کرد. 

بیل گیتس در این مدت، ارتباط خود با پاول آلن را حفظ کرد. پاول بعد از سال دوم، دانشگاه واشنگتن را رها کرد و برای کار در شرکت هانی ول به شهر بوستن آمریکا رفت. در نهایت بیل هم در ۱۹۷۴۴ به او پیوست. در زمان حضور در هانی ول، آلن نسخه ای از مجله ی مشهور الکترونیکس را نشانش داد که در آن از تراشه خُرد-رایانه یا مینی کامپیوتر Altair ۸۸۰۰ صحبت شده بود. هردوی آن ها از قابلیت هایی که این تراشه می توانست در دنیای رایانه های شخصی داشته باشد شگفت زده شده بودند.

هنرستان کمال دانش در رشته کامپیوتر و رشته حسابداری با بهترین کادر تدریس هر ساله رتبه قابل قبولی در کنکور را دارد.

این تراشه محصول شرکت کوچکی به نام MITS بود. به پیشنهاد بیل با آن شرکت تماس گرفتند و ادعا کردند در حال کار روی برنامه ای هستند که با تراشه ی آن ها ( Altair ) اجرا می شود. ولی در واقع آن ها نه تراشه را در اختیار داشتند و نه چنین برنامه ای نوشته بودند. فقط می خواستند ببیند که آیا MITS اشتیاقی به توسعه ی چنین نرم افزار هایی نشان می دهد؛ که از قضا این چنین بود. رییس شرکت از پسرها دعوت کرد تا نرم افزارشان را برایش نمایش دهند. این شد که گیتس و آلن با بهانه تراشی و معطل کردن MITS، بعد از دو ماه و با استفاده از آزمایشگاه دانشگاه هاروارد برنامه را آماده کردند. سرانجام آلن برای ارایه ی نرم افزار به محل شرکت رفت و همان جا استخدام شد. چندی بعد گیتس هم علی رغم نظر والدینش همکار او شد. آن دو، یک سال بعد در سال ۱۹۷۵ شراکت شان را تحت عنوان « Micro-Soft » که برگرفته از micro-computer و software بود بنا کردند. کمی بعد هم خط تیره ی میان اسم را برداشته و نام آن را سرراست Microsoft گذاشتند.

منبع: فیدیبو

           افزایش اعتماد به نفس یک فرایند تدریجی است که نیاز به آگاهی، تمرین و تغییر نگرش دارد. برای تقویت اعتماد به نفس، می‌توانید از روش های مختلفی استفاده کنید
           بیل گیتس (Bill Gates) سیزده ساله بود که مدرسه امکان استفاده از کامپیوتر را برای دانش آموزانش فراهم کرد. او چنان به برنامه نویسی برای کامپیوتر علاقه مند شده بود که اجازه داشت در کلاس ریاضی شرکت نکند و در عوض زمانش را به برنامه نویسی بگذراند.
           در سال 1947 میلادی و در خانواده ای سخت گیر و نسبتا مذهبی در برزیل به دنیا آمد. ذهن پرسشگر و رؤیاپرداز کوئیلو از همان کودکی رؤیای نویسندگی را در سر می پرورانید
           وقتی اکثر معلمان شروع به برنامه ریزی دروس خود برای هفته می کنند، امیدوار کردن دانش آموزان یا ایجاد انگیزه و امید در محصل ها معمولا در الویت برنامه های تدریس شان نیست. با این حال، صرف کمی زمان در هر روز برای آموزش و تمرین مهارت‌های امید می‌تواند مزیت های روشن و سنجیده ای را برای دانش‌آموزان و کل کلاس درس به همراه داشته باشد.
           یکی از نوابغ مسلم ادبیات روسیه در قرن نوزدهم بود. دو رمانِ «جنگ و صلح» و «آنا کارنینا» از شاهکارهای فناناپذیر این داستان نویس شهیر به شمار می‌روند