هوش اجتماعی توانایی کنار آمدن و همکاری کردن با دیگران می باشد. این هوش را می توان به یک مهارت فردی تعبیر کرد و این هوش شامل آگاهی از وضعیت ها و محرک های اجتماعی می باشد که می توان آن ها را رهبری کرد. همچنین استایل های تعاملاتی و استراتژی هایی را شامل می شود که به شخص کمک می کند تا به اهداف خود در رابطه با دیگران برسد. هو ش اجتماعی دیدگاه درونی ما را ارتقا می بخشد و باعث می شود که الگوهای عکس العملی بهتری داشته باشیم.
در دو دهه گذشته شاهد رشد چشمگیر کاربران اینترنت و شبکه های اجتماعی بودهایم. کاربرانی که طیف های مختلف سنی از کودکان و نوجوانان گرفته تا افراد مسن را دربر میگیرند. به ویژه این روزها که آموزش کودکان ما به استفاده از اینترنت و حضور در فضای مجازی وابستگی بیشتری پیدا کرده است. این نیمه پر لیوان است، اما آیا این رشد چشمگیر ضرر و زیانی هم داشته است؟
چطور در روزهای خانه نشینی و شیوع کرونا حال خوبی داشته باشیم؟ این روزها بهخاطر همه گیری ویروس کرونا، جایی برای تفریح و خوشگذرانی نداریم و معمولا از این موضوع، کسل و خسته شده ایم. در این مطلب می خواهیم به شما بگوییم که برای داشتن حال خوب، حتما نباید از خانه خارج شوید و به جای خاصی بروید. تفریح در خانه هم می تواند جذاب باشد.
آیا فرزند شما میتواند این کارها را انجام دهد؟ مثلا شناسایی احساسات یا تماس گرفتن در زمان درست و یاحتی تهیه فهرست خرید؟ اگر هنوز فرزند شما حتی یکی از این کارها را انجام نمیدهد این مقاله حتما مطالعه کنید.
همه ما به دنبال زندگی شادتر هستیم. وقتی شاد هستیم، دنیا بر وقف مرادمان می شود و همه اتفاقهای خوب برایمان رخ می دهد. در حقیقت احساس خوشحالی باعث می شود شما احساس خوبی نسبت به خودتان و محیط اطرافتان داشته باشید.