هنرستان فنی و حرفه ای کمال دانش

info@kamaledanesh.ir

0098-21-77208610

شما اینجا هستید: خانه » معرفی کتاب » قدرت ذهن ناخودآگاه »
۱۳۹۹ جمعه ۲۲ فروردين

کتاب قدرت ذهن ناخودآگاه نوشته ی ژوزف مورفی، به عنوان یکی از پرفروش ترین کتاب های سال به شما می آموزد که عادات فکری و تصاویر ذهنی تان، سرنوشت شما را رقم می زنند؛ چرا که انسان همان چیزی است که در ضمیر ناخودآگاهش می اندیشد.

معرفی کتاب قبولی در کنکور

قابل توجه هنرجویان هنرستان رشته کامپیوتر و هنرجویان هنرستان رشته حسابداری با معرفی کتاب قدرت ذهن ناخودآگاه با شما هستیم.

پیشینه ی کشف و مطالعه ی قدرت ذهن به قبل از مطالعات فروید، قرن 18، بازمی گردد. در هر ثانیه حدود دو میلیون واحد اطلاعات به سیستم عصبی انسان وارد می شود و ما در حالت هوشیاری، تنها قادر به درک 10 درصد از این بمباران اطلاعاتی هستیم. به محض اینکه توجه مان را به چیزی جلب می کنیم، ذهن آگاه می شود. بعضی از قسمت های فیزیولوژیکی مانند قلب، ریه ها، کلیه ها و سیستم ایمنی بدن همیشه ناخودآگاه می ماند. البته جای تعجبی وجود ندارد که ذهن ناخودآگاه همیشه مراقب ماست.

قدرت ذهن ناخودآگاه (The Power of Your Subconscious Mind)، می تواند شما را از بیماری نجات دهد و از نو سرزنده و قوی نماید. شما با آموزه های این کتاب یاد می گیرید چگونه از قدرت های درونی تان استفاده کنید، در زندان ترس را بگشایید و به یک زندگی پا خواهید گذاشت که  از آن با عنوان آزادی مطلق انسان ها یاد می کنند.

ژوزف مورفی (Joseph Murphy)، در این کتاب که از پرفروش ترین کتاب های سال بوده و به 17 زبان زنده ی دنیا برگردان شده است، به خوبی از پس مفاهیم ذهن هوشیار و نیمه هوشیار برآمده است. قدرت ذهن ناخودآگاه پس از گذشت سال های متوالی، هر ساله جزء پرفروش ترین کتاب های سال معرفی می شود. سادگی و داستان های ذکر شده در متن، کتاب را برای عامه ی مردم قابل درک تر کرده است. علاوه بر توصیف و تشریح الگوهای کاربردی، کتاب "توان گری حق شماست" نیز به ضمیمه آورده شده است.

در بخشی از کتاب قدرت ذهن ناخودآگاه می خوانیم:

در اینجا تکنیک ساده ای آمده است که با استفاده از آن، شما می توانید در هر زمینه ای کمک بگیرید: ذهن و جسمتان را بی حرکت کنید. به جسمتان بگویید که آرام باشد؛ باید از شما اطاعت کند. آن هیچ اراده، قوه ی ابتکار یا شعور خودآگاهی ندارد. جسمتان همچون صفحه ی حساسی است که افکار و عقاید شما را ثبت می کند. به هیچ چیز توجه نکنید؛ به حل مسئله ی خود متمرکز شوید. سعی کنید که با ذهن ناخودآگاه تان، آن را حل نماید. در این فکر باشید که از راه حل بی نظیر خود، چقدر خوشحال خواهید شد. اگر این راه حل بی نظیر اکنون از آن شما بود، چه حسی داشتید؟ همان را احساس کنید.

اجازه دهید تا ذهن تان درگیر حسی آرامش بخش شود و سپس به خواب رود. وقتی بیدار شدید و [هنوز] به جوابی نرسیده بودید، خود را با کارهای دیگر سرگرم کنید. شاید وقتی شما درگیر کار دیگری باشید، مثل نان توستی که از توستر خارج می شود، پاسخ به ذهن تان خطور کند.

هنرستان کمال دانش در رشته کامپیوتر و رشته حسابداری با بهترین کادر تدریس هر ساله رتبه قابل قبولی در کنکور را دارد.

برای آن که ذهن ناخودآگاه شما به کمک تان بیاید راهی ساده، بهترین است. برای مثال، یک بار انگشتر گران بهایی را گم کردم که میراث اجدادی ام بود. همه جا را به دنبالش گشتم ولی نتوانستم آن را پیدا کنم. شب در حالتی که سکوت کرده بودم، با ناخودآگاهم صحبت کردم. قبل از آن که به خواب روم، گفتم: "تو همه چیز را می دانی؛ تو می دانی که آن انگشتر کجاست و اکنون جایش را به من نشان می دهی."

منبع: کتابراه

           افزایش اعتماد به نفس یک فرایند تدریجی است که نیاز به آگاهی، تمرین و تغییر نگرش دارد. برای تقویت اعتماد به نفس، می‌توانید از روش های مختلفی استفاده کنید
           بیل گیتس (Bill Gates) سیزده ساله بود که مدرسه امکان استفاده از کامپیوتر را برای دانش آموزانش فراهم کرد. او چنان به برنامه نویسی برای کامپیوتر علاقه مند شده بود که اجازه داشت در کلاس ریاضی شرکت نکند و در عوض زمانش را به برنامه نویسی بگذراند.
           در سال 1947 میلادی و در خانواده ای سخت گیر و نسبتا مذهبی در برزیل به دنیا آمد. ذهن پرسشگر و رؤیاپرداز کوئیلو از همان کودکی رؤیای نویسندگی را در سر می پرورانید
           وقتی اکثر معلمان شروع به برنامه ریزی دروس خود برای هفته می کنند، امیدوار کردن دانش آموزان یا ایجاد انگیزه و امید در محصل ها معمولا در الویت برنامه های تدریس شان نیست. با این حال، صرف کمی زمان در هر روز برای آموزش و تمرین مهارت‌های امید می‌تواند مزیت های روشن و سنجیده ای را برای دانش‌آموزان و کل کلاس درس به همراه داشته باشد.
           یکی از نوابغ مسلم ادبیات روسیه در قرن نوزدهم بود. دو رمانِ «جنگ و صلح» و «آنا کارنینا» از شاهکارهای فناناپذیر این داستان نویس شهیر به شمار می‌روند