هنرستان فنی و حرفه ای کمال دانش

info@kamaledanesh.ir

0098-21-77208610

۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ فروردين

موفق های پربازده در جامعه چگونه برای پیروزی مهیا می شوند

جف هادن، مقاله نویس مشهور، در کتاب افسانه ای به نام انگیزه به ما ثابت می کند که داشتنِ انگیزه علتی برای رسیدن به اهداف نیست، بلکه انگیزه در اثر فرایندهایی درون ما شکل می گیرد. او در این کتاب الهام‎ بخش به ما یاد می دهد که چگونه در مواجهه با موانع زندگی بر اضطراب خود غلبه کنیم، تا بتوانیم به اهدافمان برسیم.

درباره ی کتاب افسانه ای به نام انگیزه
جف هادن (Jeff Haden) در کتابش با عنوان افسانه ای به نام انگیزه (The Motivation Myth) می خواهد تفکرات اشتباهی را که درباره ی انگیزه در ما وجود دارد، اصلاح کند. کتاب حاضر راهنمایی کاربردی برای عبور از موانع و رسیدن به اهداف است. جف هادن در این کتاب خواندنی به ما نشان می دهد که چگونه نگاه خودمان را به رابطه ی بین انگیزه و موفقیت اصلاح کنیم.

قابل توجه هنرجویان هنرستان رشته کامپیوتر و هنرجویان هنرستان رشته حسابداری با معرفی کتاب (افسانه‌ای به نام انگیزه) با شما هستیم.

نویسنده در ابتدای کتاب افسانه ای به نام انگیزه به سراغ دلایلی می رود که باعث اضطراب و نگرانی ما می شوند. جف هادن در ابتدا با ارائه ی راهکارهای عملی به ما می آموزد که چگونه بر عواملی که سدّ راه پیشرفت ما می شوند غلبه کنیم تا بتوانیم دوباره از نو مسیر رسیدن به اهداف را پی بگیریم. او به ما ثابت می کند که موتور محرک حرکت به سوی اهداف، استعداد و یا باانگیزه بودن نیست، بلکه انگیزه در اثر مجموعه ای از فرایندهای عملی پس از آغاز یک فعالیت در ما ایجاد می شود.

جف هادن در کتاب جذاب افسانه ای به نام انگیزه نشان می دهد که موفقیت متعلق به افراد خاصی نیست و همه ی ما با پرورش انگیزه در خودمان می توانیم به موفقیت دست یابیم. اگر روش های عملی هادن را در زندگی پیش بگیرید، به زودی تأثیر مثبت آن را در مواجهه با اهداف اصلی زندگی خواهید دید. مهم نیست که چه هدفی را انتخاب کرده اید، کافی است که با مداومت و تمرین، انگیزه را در خودتان زنده کنید تا بتوانید زندگی آرمانی مدنظرتان را داشته باشید.

کتاب افسانه ای به نام انگیزه نخستین بار در سال 2018 منتشر شد. این اثر را راضیه مرادی به زبان فارسی ترجمه و انتشارات راوشید روانه ی بازار نشر کرده است.

نکوداشت های کتاب افسانه ای به نام انگیزه
کتاب افسانه ای به نام انگیزه فقط یک راهنمای عملی برای میلیونرشدن نیست. این کتاب یک راهنمای عملی برای تغییر نگاهمان به زندگی است. پس چرا به این تغییر فکر نمی کنید؟ (سارا نایت، نویسنده ی کتاب جادوی مؤثر بی خیالی)

هنگامی که رایانه ی شما گیر می کند، چند دکمه را فشار می دهید تا از این وضعیت خارج شوید. کتاب افسانه ای به نام انگیزه هم دقیقاً همین کار را با زندگی شما می کند. با مطالعه ی این کتاب یاد می گیرید که چگونه بدون کنارگذاشتن هدف هایتان در زندگی، مشکلاتِ ایجادشده را حل کنید. (Dharmesh Shah، کارآفرین سرشناس و بنیان گذار نرم افزار بازاریابی هاب اسپات)

جف هادن باورهای سنتی مربوط به انگیزه را به چالش می کشد. او ثابت می کند که موفقیت است که انگیزه را می سازد. زمانی که این را باور کنیم، همه چیز تغییر خواهد کرد. (اِل. دیوید مارکت، نویسنده ی کتاب کشتی خود را هدایت کن)

جف هادن یکی از بزرگ ترین نویسندگانی است که امروزه به صورت آنلاین کار می کند. شهرت او از نابغه بودنش ناشی نمی شود، بلکه دلیل اصلی آن، روش های عملی همین کتاب است. این کتاب درباره ی انگیزه داشتن نیست، بلکه فرایندهایی را توضیح می دهد که باعث ایجاد انگیزه می شوند. (رایان هالیدی، نویسنده ی کتاب بازاریابی با هک رشد)

هنرستان کمال دانش در رشته کامپیوتر و رشته حسابداری با بهترین کادر تدریس هر ساله رتبه قابل قبولی در کنکور را دارد.

کتاب افسانه ای به نام انگیزه برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب به تمام افرادی که می خواهند با فرایندهای شکل گیری انگیزه برای رسیدن به موفقیت آشنا شوند، توصیه می شود.

با جف هادن بیشتر آشنا شویم
جف هادن ویراستار اصلی مجله ی معتبر اینترنتی «اینک مگزین» است. علاوه بر این، یکی از افراد سرشناس و تأثیرگذار در شبکه ی اجتماعی لینکدین به حساب می آید. او تا به حال چند عنوان کتاب غیرداستانی، صدها مقاله و سخنرانی را منتشر کرده است. از دیگر آثار او می توان به کتاب های «تبدیل» و «دومین کتاب راهنمای صاحب خانه» اشاره کرد. شهرت اصلی جف هادن به خاطر سخنرانی های الهام بخشش در حوزه ی موفقیت بوده است.

در بخشی از کتاب افسانه ای به نام انگیزه می خوانیم
وقتی مسالۀ هدف در میان است، این جملۀ انگیزشی را برای خود تکرار کنید: «هدف را تعیین می کنم... و سپس فراموشش می کنم». به همان مثال ماراتن من توجه کنید، هدفی که ممکن است در هزاران لیست ظاهر شود. اگر می خواهید در ماراتن بدوید، روزی می رسد که باید بیش از چهل ودو کیلومتر بدوید؛ اما اگر تازه دارید شروع می کنید، نیازی نیست همین امروز این مسافت را بدوید. وقتی هدف تعیین می کنید، فرآیندی را ایجاد کنید تا به شما کمک کند که به آن هدف برسید. (به خاطر داشته باشید که قصد اصلیِ هدف ایجاد فرآیند درست و روال روزمره برای رسیدن به آن هدف است). فرض کنید آمادگی فیزیکی خوبی ندارید، بنابراین فرآیندتان به شما می گوید که امروز فقط حدود دو کیلومتر بدوید. درست است که امروز نمی توانید دوی ماراتن داشته باشید، ولی دست کم دو کیلومتر می دوید. ازآنجایی که همان دو کیلومتر دویدن تنها چیزی است که امروز باید به آن برسید، به صورت خودکار حس خوبی دربارۀ خودتان به دست می آورید. دقیقاً به چیزی دست پیداکرده اید که خودتان تعیین کرده اید. همین امر به شما انگیزه می دهد که فردا هم بدوید.

در طی فرآیند خود به جایی می رسید که باید سه کیلومتر بدوید. آیا بیشتر دویدن دشوارتر می شود؟ البته، اما می توانید انجام دهید. (اگر حدود دو هفته دو کیلومتر در روز دویده باشید، به من اعتماد کنید، حالا می توانید سه کیلومتر بدوید). بعد از این که این کار را انجام دهید، به صورت طبیعی دوباره حس خوبی دربارۀ خودتان به دست می آورید. هم چنین، در مقایسه بازمانی که تازه شروع کرده بودید، حالا بهتر شده اید و پیشرفت کردن حس شگفت انگیزی دارد. در مقایسه با 42 کیلومتر دویدن، سه کیلومتر دویدن حس شگفت انگیزی دارد؛ اما چه کسی اهمیت می دهد؟ در حال حاضر که مجبور نیستید 42 کیلومتر بدوید. مجبور نیستید به آن جا برسید. فقط باید به امروز توجه کنید. به همین دلیل است که دیگر حالا هدف بزرگتان خیلی اهمیت ندارد. فرآیند رسیدن به هدف و این که فرآیند شما به چه چیزی می پردازد، شما موفق هستید.

منبع: کتابراه

           افزایش اعتماد به نفس یک فرایند تدریجی است که نیاز به آگاهی، تمرین و تغییر نگرش دارد. برای تقویت اعتماد به نفس، می‌توانید از روش های مختلفی استفاده کنید
           بیل گیتس (Bill Gates) سیزده ساله بود که مدرسه امکان استفاده از کامپیوتر را برای دانش آموزانش فراهم کرد. او چنان به برنامه نویسی برای کامپیوتر علاقه مند شده بود که اجازه داشت در کلاس ریاضی شرکت نکند و در عوض زمانش را به برنامه نویسی بگذراند.
           در سال 1947 میلادی و در خانواده ای سخت گیر و نسبتا مذهبی در برزیل به دنیا آمد. ذهن پرسشگر و رؤیاپرداز کوئیلو از همان کودکی رؤیای نویسندگی را در سر می پرورانید
           وقتی اکثر معلمان شروع به برنامه ریزی دروس خود برای هفته می کنند، امیدوار کردن دانش آموزان یا ایجاد انگیزه و امید در محصل ها معمولا در الویت برنامه های تدریس شان نیست. با این حال، صرف کمی زمان در هر روز برای آموزش و تمرین مهارت‌های امید می‌تواند مزیت های روشن و سنجیده ای را برای دانش‌آموزان و کل کلاس درس به همراه داشته باشد.
           یکی از نوابغ مسلم ادبیات روسیه در قرن نوزدهم بود. دو رمانِ «جنگ و صلح» و «آنا کارنینا» از شاهکارهای فناناپذیر این داستان نویس شهیر به شمار می‌روند