هنرستان فنی و حرفه ای کمال دانش

info@kamaledanesh.ir

0098-21-77208610

از این نمونه سوالات و نمونه سوالات بخش اول در امتحان پایانی استفاده خواهد شد

نمونه سوالات امتحانی برنامه سازی 1 (بخش اول)

1) برنامه ای بنویسید که از کاربر نام رنگ را دریافت کند سپس رنگ پس زمینه را تغییر دهد. برنامه زمانی به اتمام برسد که کاربر کلمه ی exit را وارد کند.
2) برنامه ای بنویسید که N عدد را دریافت کند مجموع و میانگین اعداد یک تا N را محاسبه و چاپ کند. (با استفاده از حلقه for)
3) برنامه ای بنویسید که چت انسان با ربات را شبیه سازی کند. برنامه با کلمه end به اتمام برسد.
4) برنامه ای بنویسید که عدد X و Y را دریافت کند. اعداد زوج بین X و Y را محاسبه و چاپ کند. (با حلقه do...while)
5) برنامه ای بنویسید که مجموع اعداد فرد بین یک تا N را محاسبه و چاپ کند.
6) برنامه ای بنویسید که فقط 10 عدد را از کاربر دریافت کند. هنگام دریافت برنامه به ازای هر عدد پیغام مناسبی را به کاربر نمایش دهد.
7) برنامه ای بنویسید که برنامه تعدادی عدد را از کاربر دریافت کند. در انتها مجموع، میانگین و تعداد اعداد وارد شده را محاسبه و چاپ کند. برنامه زمانی به اتمام برسد که کاربر عدد صفر را وارد کند.
8) نحوه ی استفاده از حلقه ی for را توضیح دهید.
9) نحوه ی استفاده از حلقه ی do...while را توضیح دهید.
10) نحوه ی استفاده از حلقه ی while را توضیح دهید.
11) چرا باید از حلقه ها در برنامه سازی استفاده کرد؟

           علی بن ابی طالب (ع) مشهور به امام علی و امیرالمؤمنین امام اول همه مذاهب شیعه، صحابی، راوی، کاتب وحی و چهارمین خلیفه از خلفای راشدین نزد اهل سنت است.
           برای اینکه صبح‌ها سرحال و پرانرژی از خواب بیدار شوید، می‌توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید. این راهکارها ترکیبی از عادات سالم خواب، تغذیه مناسب و برنامه‌ریزی روزانه هستند
           برای اینکه شاد و خوشحال باشید، نیاز به یک رویکرد چندجانبه و تمرکز بر روی جنبه‌های مختلف زندگی را دارید. خوشبختی یک حالت ذهنی و احساسی است که ممکن است در هر فرد به شکل‌های مختلفی تجربه شود
           افزایش اعتماد به نفس یک فرایند تدریجی است که نیاز به آگاهی، تمرین و تغییر نگرش دارد. برای تقویت اعتماد به نفس، می‌توانید از روش های مختلفی استفاده کنید
           بیل گیتس (Bill Gates) سیزده ساله بود که مدرسه امکان استفاده از کامپیوتر را برای دانش آموزانش فراهم کرد. او چنان به برنامه نویسی برای کامپیوتر علاقه مند شده بود که اجازه داشت در کلاس ریاضی شرکت نکند و در عوض زمانش را به برنامه نویسی بگذراند.