هنرستان فنی و حرفه ای کمال دانش

info@kamaledanesh.ir

0098-21-77208610

شما اینجا هستید: خانه » اخبار » تفریح در خانه »
۱۳۹۹ يکشنبه ۶ مهر

این روزها به خاطر همه گیری ویروس کرونا، جایی برای تفریح و خوشگذرانی نداریم و معمولا از این موضوع، کسل و خسته شده ایم. در این مطلب می خواهیم به شما بگوییم که برای داشتن حال خوب، حتما نباید از خانه خارج شوید و به جای خاصی بروید. تفریح در خانه هم می تواند جذاب باشد. راه های مختلفی برای شاد بودن در دوران قرنطینه و خانه نشینی وجود دارد. در این روزها که رفتن به مهمانی های دسته جمعی، مراسم مختلف، باشگاه های ورزشی، سینما، تئاتر، کافه ها، کنسرت، رستوران ها و هر فضای شلوغ دیگر توصیه نمی شود، باز هم می توان از زندگی لذت برد. در این مطلب با ما همراه باشید تا به شما بگوییم چگونه خوشحالی و تفریح در خانه را تجربه کنید.

رشته کامپیوتر حسابداری معماری انیمیشن (پویا نمایی) گرافیک

۱. تماس های تصویری مجازی را امتحان کنید
همیشه نباید به مهمانی بروید و جمعی را که دوست دارید، در آغوش بگیرید و لمس کنید. به کمک اینترنت و شبکه های اجتماعی در دنیای امروز به راحتی می توانید در هر کجای جهان که باشید، با کمترین زمان دور هم جمع شوید و در این دورهمی نگران گسترش بیماری نباشید. اگر از خانه نشینی و احساس تنهایی خسته شده اید یا به فکر ایده ای برای خوش گذرانی و تفریح در خانه خودتان هستید، فقط باید با جمعی از دوستانتان تماس تصویری برقرار کنید و همه را در یک قاب کنار هم جمع کنید.

۲. آشپزی کنید و سراغ غذاهای جدید بروید
در دوران خانه نشینی می توانید یک هنرمند واقعی شوید و خودسازی و خودشناسی را تمرین کنید. در این مدت، یکی از تجربه های لذت بخش که می تواند به نوعی تفریح در خانه محسوب شود، آشپزی کردن با دستورهای غذایی جدید و متفاوت است. سراغ صفحه های آشپزی در اینستاگرام بروید و دستورهای آشپزی مهیج را در این شبکه اجتماعی پیدا کنید. انواع غذاها، دسرها، نوشیدنی ها و اسموتی های خنک تابستانی را امسال در آشپزخانه خودتان درست کنید و در کنار اعضای خانواده، طعم های جدید را بچشید.

قابل توجه اولیای هنرجویان هنرستان رشته کامپیوتر و هنرجویان هنرستان رشته حسابداری با مقاله (تفریح در خانه، چطور در روزهای خانه نشینی و شیوع کرونا حال خوبی داشته باشیم؟​​) با شما هستیم.

۳. سراغ یادگیری و کلاس های آنلاین موردعلاقه تان بروید
همه ما در زندگی عاشق یادگیری چیزهایی بوده ایم که هرگز فرصتش برایمان پیش نیامده است. مشغله های کاری و اتلاف وقت در ترافیک، به ما اجازه نداده اند تا به علایقمان فکر کنیم؛ در عوض، فقط به فکر درآمدزایی و رفع نیاز روزمره بوده ایم. دوره های آموزش آنلاین، علاوه بر تفریح در خانه، شما را چند قدم به آرزوی همیشگی و توجه به علاقه تان نزدیک می کنند. پس بیشتر از این وقت کشی نکنید و در دوره های آنلاین سایت های آموزشی معتبر علمی و هنری ثبت نام کنید. به باغبانی، طراحی داخلی، نجوم، آشپزی، عکاسی، نواختن ساز، نقاشی، هنر آرایش و زیبایی، خیاطی یا هر حوزه علمی و هنری دیگری که علاقه دارید، ایام شیوع کرونا فرصتی طلایی برای آموزش شما خواهد بود!

۴. مدیتیشن کنید و از آرامش زمین لذت ببرید
تفریح در خانه را به سبک دیگری هم می توانید تجربه کنید: سراغ تمرین آرامش بروید. مدیتیشن اصولی یکی از روش هایی است که می توانید از استرس خاص دوران کرونا کم کنید و ذهن آرام داشته باشید.

در یک جای مشخص بنشینید یا دراز بکشید، مدتی را با خودتان خلوت کنید، به موزیک های آرامش بخش گوش دهید، شمع و عود روشن کنید و غرق در سکوت ذهنی خودتان شوید.

۵. به سراغ بهترین فیلم ها و سریال های ۲۰۲۰ بروید
تماشای فیلم و سریال همیشه جذاب هستند و یکی از محبوب ترین پیشنهادها برای تفریح در خانه محسوب می شوند. برای انتخاب فهرست بهترین فیلم ها و سریال ها می توانید سراغ بالاترین امتیازهای IMDB بروید یا پیشنهادهای نتفلیکس (Netflix) را دنبال کنید. همچنین می توانید سراغ بهترین سایت های تماشای آنلاین فیلم و سریال داخلی بروید و بهترین های ایرانی و خارجی را با کیفیت بالا تماشا کنید

۶. مستندهای گردشگری ببینید و مجله های آنلاین سفر را دنبال کنید
در این روزها که سفر و گردشگری از رونق افتاده و برای حفظ سلامتی خود و دیگران مجبور به دوری از سفر هستید، فرصت خوبی است تا به سبک دیگری، در زمین ماجراجویی کنیم. اگر گردشگری از علایق اصلی شما است، پیشنهاد می کنیم که بیش از پیش درمورد زیبایی های دنیا بدانید و اطلاعات خود درمورد مقاصد گردشگری ایرانی و خارجی را افزایش دهید. برای این کار می توانید مستندهای مختلف در صنعت گردشگری را تماشا کنید و مجله های آنلاین در سایت های معتبر را دنبال و مطالب آنها را مطالعه کنید. علاوه بر مستندهای خارجی، مستندسازهای ایرانی نیز در صنعت گردشگری، بسیار موفق عمل کرده اند و حیف است که تماشای آنها را از دست بدهید. همچنین می توانید تصاویر مقصد رؤیایی خود را در گوگل جست وجو کنید یا در صورت امکان، با سرویس گردشگری آنلاین در گوگل، نگاهی مختصر به جاذبه موردنظرتان بیندازید.

امسال می توانید راهنمای گردشگری در مقصد موردنظرتان را به طور کامل بخوانید و از هرچه که پیش از سفر باید بدانید، آگاه شوید تا بعد از کنترل شیوع کرونا، با دانش و آگاهی کافی راهی مقصد موردنظرتان شوید. قطعا سفر در شرایطی که اطلاعات کافی از مقصدتان دارید، لذت بخش تر خواهد بود. بنابراین می توانید برای سفر سال آینده خود به طور کامل برنامه ریزی کنید و با جاذبه ها، رستوران و اقامتگاه های مقصد موردنظرتان آشنا شوید.

۷. به سایت های میراث فرهنگی و موزه ها در جهان سر بزنید
حالا که بیشتر از پیش زمان دارید، می توانید سری به سایت های میراث فرهنگی و موزه های مختلف در سرتاسر جهان بزنید و یک بازدید مجازی ترتیب دهید. درمورد جاذبه های مختلف در سایت های میراث فرهنگی بخوانید و تصاویر آنها را ببینید. نگاهی به اشیای قدیمی یافت شده بیندازید که در موزه های مختلف جهان نگهداری می شوند، و درباره تاریخچه آنها در سایت موزه بخوانید.

همچنین برای یک ماجراجویی مهیج در تمام نقاط زمین، در صورت امکان می توانید از امکانات Google Earth استفاده کنید و از وضوح این گردشگری مجازی لذت ببرید. گوگل ارث شما را دورتادور زمین می گرداند. اگر می خواهید سری به تاج محل بزنید یا نگاهی به برج ایفل بیندازید یا سراغ مجسمه بزرگ ابوالهول در مصر بروید، فرقی نمی کند؛ با گوگل ارث به هر نقطه از زمین که بخواهید، می توانید سفر کنید.

۸. مستندهای مرتبط با علم فیزیک و اخترشناسی ببینید
تفریح در خانه را این بار می توانید با چاشنی علم و دانستنی همراه کنید. تماشای فیلم های مستند درباره اخترشناسی یا سایر دانش های فیزیکی، برای بسیاری از سلیقه ها جذاب و مهیج است. در روزگار خانه نشینی، فرصت خوبی است تا علاوه بر فیلم ها و سریال های مفرح، فیلم های مستند ببینیم تا بتوانیم دانش خودمان را افزایش دهیم. معمولا مستندهای علمی مطرح با زیرنویس فارسی در سایت های مختلف برای تماشا وجود دارند.

۹. موزیک های موردعلاقه تان را گوش دهید و درمورد آنها بیشتر بدانید
همه ما به سبک خاصی از موسیقی علاقه مند هستیم و آن را دنبال می کنیم. برای داشتن حال خوب و تفریح در خانه می توانید با آگاهی و به شکل دیگری به موسیقی موردعلاقه خود گوش دهید. در این روزها فرصت خوبی است تا درمورد انواع سبک های موسیقی بیشتر بدانید و با نوازندگان سازهای این سبک ها آشنا شوید. دنبال کردن یک سبک خاص از موسیقی به همراه دانش و آگاهی از تاریخچه آن، لذت بیشتری خواهد داشت و به تجربه ای فراموش نشدنی تبدیل خواهد شد.

۱۰. پادکست ها را دنبال کنید
یکی از لذت های زندگی دیجیتال امروز، شنیدن پادکست های گوناگون با موضوعات مختلف است. پادکست فرصت خوبی است تا ذهنتان از محیط اطراف دور شود. با لذت بردن از گفت وگو ها، موزیک ها و… ، سبکی جدید از تفریح در خانه را تجربه کنید. راستی، شما چه پادکست هایی را دنبال می کنید؟

۱۱. کتاب بخوانید یا کتاب بشنوید
کتابخوانی از پیشنهادهای همیشگی برای تفریح در خانه است. ایام خانه نشینی فرصت خوبی است تا به سراغ قفسه های کتابخانه بروید. زمان آن رسیده تا از میان کتاب هایی که مدت ها پیش خریده ایم و اکنون در حال خاک خوردن در کتابخانه هستند، کتابی انتخاب کنیم و در این فرصت پیش آمده با کتاب آشتی کنیم.

علاوه بر کتاب خوانی، می توانید سراغ کتاب های صوتی نیز بروید و با صدای گوینده های حرفه ای، صفحه های کتاب را ورق بزنید. پیش از خرید کتاب صوتی، حتما فایل نمونه را گوش کنید تا مطمئن شوید که صدای گوینده برای شما دوست داشتنی باشد.

۱۲. اجراهای موسیقی در سال های گذشته را از یوتیوب تماشا کنید
در حال حاضر تمام کنسرت های موسیقی لغو شده اند و امکان برگزاری کنسرت وجود ندارد. اما می توانید اجراهای گذشته خواننده یا نوازنده محبوبتان را در یوتیوب تماشا کنید و کنسرت را در خانه خودتان برگزار کنید.

۱۳. دسته جمعی اما به دور از هم، فیلم ببینید
از کارهای جذابی که در ایام کرونا می توانید انجام دهید، قرار تماشای یک فیلم به خصوص سر ساعت مشخص با دوستانتان است. اشتباه نکنید! قرار نیست که دور هم جمع شوید و ویروس کرونا را به خانه دعوت کنید؛ این یک قرار به دور از هم است. در گروه های دوستانه یا خانوادگی که در پیام رسان های اجتماعی دارید، چند فیلم را پیشنهاد بدهید در میان آنها رأی گیری کنید. فیلمی که بالاترین رأی را آورد، تمام اعضای گروه در یک ساعت خاص در خانه خود تماشایش می کنند. حتی برای جذابیت بیشتر می توانید در انتخاب تنقلات برای تماشای فیلم هم یکسان عمل کنید و یک قرار مجازی رفتن به سینما راه بیندازید. بعد از اتمام فیلم به گروه بازگردید و نظرتان درمورد فیلم را بگویید. فیلم را نقد کنید و نظر دوستانتان را به چالش بکشید.

۱۴. باغچه ها و گلدان های خانه را سر و سامان دهید
پیشنهاد بعدی ما برای تفریح در خانه، رسیدگی به باغچه و کاشت گل های جدید است. اگر در حیاط خانه خود باغچه دارید، وقت آن رسیده که دستی به سر و روی آن بکشید و نونوارش کنید. اگر هم خبری از حیاط و باغچه نیست، باز هم فرقی نمی کند؛ گلدان های تازه بخرید و داخل آن گل و گیاه جدید بکارید و فضای خانه و تراس را با آنها زیبا کنید.

۱۵. مانند یک کودک رنگ آمیزی کنید
برای تفریح در خانه در روزگار شیوع کرونا، می توانید کمی کودکی کنید و به سراغ کتاب های رنگ آمیزی بروید. کتاب های رنگ آمیزی بزرگ سالان، به شما این فرصت را می دهد که دوباره مثل زمان کودکی از خطوط رنگی لذت ببرید و تنها دغدغه تان خلق یک اثر خوش رنگ ولعاب باشد. رنگ آمیزی سبب افزایش تمرکز و آرامش در بزرگ سالان و نیز کاهش استرس می شود.

۱۶. در کلاس های ورزشی آنلاین شرکت کنید
این روزها که رفتن به باشگاه های ورزشی و حضور در جمع، توصیه نمی شود، باز هم نباید ورزش را فراموش کنید. شرکت در کلاس های آنلاین که بسیاری از مربی ها برگزار می کنند، می تواند بسیار مؤثر باشد و حس کسلی را از شما دور کند. همچنین از طریق بسیاری از سایت های ورزشی می توانید ویدئوهای آموزشی ورزش موردعلاقه تان را تماشا کنید. یوگا یکی از بهترین ورزش ها برای تفریح در خانه و کاهش استرس است. این ورزش محبوب وسیله خاصی نمی خواهد و به راحتی می توانید آن را شروع کنید. اگر تجربه این ورزش را ندارید، برای انجام یوگا در خانه توصیه می کنیم که سایت های آموزشی را دنبال کنید یا به صورت مجازی از افراد مجرب کمک بگیرید.

۱۷. یک زبان جدید یاد بگیرید
این روزها یکی از بهترین فرصت ها برای یادگیری یک زبان جدید است و به دلیل تعطیلی بسیاری از مراکز و آموزشگاه ها می توانید در خانه به سراغ آموزش های مجازی بروید. از طریق دنیای آنلاین، مرور کتاب های آموزشی و تماشای فیلم ها به زبان اصلی، در ایام رکود کرونا می توانید با یادگیری یک زبان جدید، صعودی بی نظیر در افزایش کیفیت زندگی خود داشته باشید.

۱۸. دورکار شوید
در صورت موافقت مدیرتان، پیشنهاد می کنیم که مدتی را به عنوان نیروی دورکار فعالیت کنید و در خانه کارهایتان را انجام دهید. دورکاری در شرایط شیوع کرونا، راهکاری عالی برای کنترل بیماری و جلوگیری از گسترش آن در اداره ها و شرکت ها است. دورکاری نوعی تفریح در خانه هم محسوب می شود، با این تفاوت که برای انجام این تفریح، شما در آخر ماه پاداش دریافت می کنید.

۱۹. فایل های موبایل و کامپیوتر خود را مرتب کنید
همه ما مدت ها است که در حافظه تلفن همراه و کامپیوترمان، فایل ها، موزیک ها و عکس های بسیاری داریم که هنوز فرصت نکرده ایم سر و سامانشان دهیم. این روزها فرصت خوبی است که به سراغ آنها برویم و حسابی مرتب شان کنیم. عکس ها و موزیک هایی را که نمی بینید و نمی شنوید، از داخل موبایل خود پاک کنید و فکری برای فایل های بیهوده و نامرتب کامپیوتر کنید.

۲۰. لذت انجام بازی را از دست ندهید
بازی های گروهی با اعضای خانه یا بازی آنلاین را تجربه کنید و از هیجان و ماجراجویی لذت ببرید. بازی های گروهی در خانه می تواند اعضای خانواده را سرگرم کند و رقابتی جذاب بین والدین و بچه ها ایجاد کند. همچنین بازی های آنلاین، به ویژه از نوع گروهی آن بسیار مهیج است. می توانید در فضای مجازی با افراد دیگر رقابت کنید و امتیاز بگیرید.

هنرستان کمال دانش در رشته کامپیوتر و رشته حسابداری با بهترین کادر تدریس هر ساله رتبه قابل قبولی در کنکور را دارد.

به چشم یک فرصت به این دوران نگاه کنید

تعطیلی بیشتر مراکز تفریحی و فرهنگی در نگاه اول می تواند خسته کننده و حتی وحشتناک باشد؛ اما اگر از دریچه دیگر به این موضوع نگاه کنیم، شرایط متفاوت خواهد بود. در این دوران باید خودسازی کنید و به دنبال تجربه کارهایی باشید که همیشه در آرزوی پیدا کردن فرصتی برای انجام آنها بوده اید. امیدواریم کمی با عینک خوش بینی به شرایط امروز زمین نگاه کنید و فقط به دستورالعمل های علمی و مستند توجه کنید.

منبع: مجله اینترنتی چطور

           افزایش اعتماد به نفس یک فرایند تدریجی است که نیاز به آگاهی، تمرین و تغییر نگرش دارد. برای تقویت اعتماد به نفس، می‌توانید از روش های مختلفی استفاده کنید
           بیل گیتس (Bill Gates) سیزده ساله بود که مدرسه امکان استفاده از کامپیوتر را برای دانش آموزانش فراهم کرد. او چنان به برنامه نویسی برای کامپیوتر علاقه مند شده بود که اجازه داشت در کلاس ریاضی شرکت نکند و در عوض زمانش را به برنامه نویسی بگذراند.
           در سال 1947 میلادی و در خانواده ای سخت گیر و نسبتا مذهبی در برزیل به دنیا آمد. ذهن پرسشگر و رؤیاپرداز کوئیلو از همان کودکی رؤیای نویسندگی را در سر می پرورانید
           وقتی اکثر معلمان شروع به برنامه ریزی دروس خود برای هفته می کنند، امیدوار کردن دانش آموزان یا ایجاد انگیزه و امید در محصل ها معمولا در الویت برنامه های تدریس شان نیست. با این حال، صرف کمی زمان در هر روز برای آموزش و تمرین مهارت‌های امید می‌تواند مزیت های روشن و سنجیده ای را برای دانش‌آموزان و کل کلاس درس به همراه داشته باشد.
           یکی از نوابغ مسلم ادبیات روسیه در قرن نوزدهم بود. دو رمانِ «جنگ و صلح» و «آنا کارنینا» از شاهکارهای فناناپذیر این داستان نویس شهیر به شمار می‌روند