هنرستان فنی و حرفه ای کمال دانش

info@kamaledanesh.ir

0098-21-77208610

شما اینجا هستید: خانه » اخبار » هنرستان رشته گرافیک »
۱۳۹۷ يکشنبه ۲ ارديبهشت

در نظام جدید آموزشی، همه دانش آموزها در آخر پایه نهم(خرداد یا شهریورماه) باید به رشته ها و شاخه های تحصیلی مناسب خودشون، هدایت بشن. برای همین  آموزش و پروزش با به کارگیری سامانه ای و جمع آوری اطلاعات آزمونهای رغبت، استعداد ،شخصیت، نظر والدین و دانش آموز و همین طور سوابق تحصیلی، هدایت تحصیلی را انجام می ده. بر طبق آمار حدود 33 درصد از بچه ها به رشته های کاردانش و فنی حرفه ای وارد میشن که قراره این مقدار به ۵۰ درصد برسه(در سال های آینده). رشته های فنی حرفه ای و کاردانش این مزیت را دارن که کار محور هستن، یعنی بجای اینکه بیشتر روی دروس حفظی و تئوری تمرکز کنن، دانش آموزها را وارد فعالیت ها و حرفه ها میکنن، تا از همون ابتدا، یه مهارتی را یاد بگیرن. خب خوبی این روش اینه که دیگه خیلی بچه ها قبولی توی کنکور و ادامه تحصیل، تعیین کننده نیست و البته اگه بخوان هم می تونن ادامه تحصیل بدن و به قولی این رشته ها دست به نقد هستن.

یکی از رشته های خیلی خوب و کاربردی هنرستان رشته گرافیک هست. در این مقاله قصد داریم در خصوص ویژگی ها و درس های این رشته باهاتون صحبت کنیم. امیدواریم با خوندن این مقاله بتونید تشخیص بدید که آیا این رشته بدردتون می خوره یا نه؟

شرایط لازم دانش آموزان برای ورود به رشته گرافیک (شایستگی های غیر فنی)

- کارنامه قبولی پایه نهم به انضمام برگه راهنمای مشاورۀ تحصیلی و انتخاب رشته
- داشتن علاقه به کار های فنی و هنری (نمرات مجموعه دروس کار و فناوری و فرهنگ و هنر در سال های قبل تعیین کننده است)
- درک و هوش ریاضی خوبی داشته باشد یعنی (نمرات ریاضی 3 سال متوسطه اول مناسب باشد، میانگین حداقل 12 باشد)
- نتایج آزمون رغبت سنجی فرد را مناسب برای رشته گرافیک نشان دهد

شغل های مرتبط با رشته گرافیک چی هستن؟ (بازار کار رشته گرافیک)
رشته گرافیک دارای بازار کاری متنوع و مختلفی هست.  از صفحه آرایی کتاب، طراحی بخش گرافیک صفحات وب، طراحی آگهی و پوستر گرفته تا طراحی جلد و تصویر گری برای کتابها و مجلات مختلف، طراحی لوگو و نشان شرکت ها همه و همه دنیای کار این رشته هست.

رشته کامپیوتر حسابداری معماری انیمیشن (پویا نمایی) گرافیک

چه وسایلی را برای تحصیل توی رشته گرافیک باید تهیه کنیم و هزینه اونها چقدره؟
بطور کلی برای دروس طراحی و عکاسی، وسایلی مانند مداد طراحی، مداد رنگی و وسایل رنگ آمیزی، با نظر هنر آموز اون درس(معلم ) باید تهیه کنید و مسلماً قیمت اون تابعی از کیفیت وسایلی است که می خرید. البته می تونید از سایت هایی که وسایل دست دوم هم می فروشند، برای ارزون شدن هزینه این موارد استفاده کنید.

توی رشته گرافیک چه درس هایی خواهیم داشت؟
برنامه درسی  شامل طراحی 1 و 2 عکاسی و آشنایی با تاریخ هنر ایران و جهان، خوشنویسی، مبانی هنر تجسمی، علم مناظر و مرایا، کارگاه چاپ دستی، پایه و اصول صفحه آرایی، خط در گرافیک، و دروس مشترک رشته های هنرستان است.

           افزایش اعتماد به نفس یک فرایند تدریجی است که نیاز به آگاهی، تمرین و تغییر نگرش دارد. برای تقویت اعتماد به نفس، می‌توانید از روش های مختلفی استفاده کنید
           بیل گیتس (Bill Gates) سیزده ساله بود که مدرسه امکان استفاده از کامپیوتر را برای دانش آموزانش فراهم کرد. او چنان به برنامه نویسی برای کامپیوتر علاقه مند شده بود که اجازه داشت در کلاس ریاضی شرکت نکند و در عوض زمانش را به برنامه نویسی بگذراند.
           در سال 1947 میلادی و در خانواده ای سخت گیر و نسبتا مذهبی در برزیل به دنیا آمد. ذهن پرسشگر و رؤیاپرداز کوئیلو از همان کودکی رؤیای نویسندگی را در سر می پرورانید
           وقتی اکثر معلمان شروع به برنامه ریزی دروس خود برای هفته می کنند، امیدوار کردن دانش آموزان یا ایجاد انگیزه و امید در محصل ها معمولا در الویت برنامه های تدریس شان نیست. با این حال، صرف کمی زمان در هر روز برای آموزش و تمرین مهارت‌های امید می‌تواند مزیت های روشن و سنجیده ای را برای دانش‌آموزان و کل کلاس درس به همراه داشته باشد.
           یکی از نوابغ مسلم ادبیات روسیه در قرن نوزدهم بود. دو رمانِ «جنگ و صلح» و «آنا کارنینا» از شاهکارهای فناناپذیر این داستان نویس شهیر به شمار می‌روند