هنرستان فنی و حرفه ای کمال دانش

info@kamaledanesh.ir

0098-21-77208610

شما اینجا هستید: خانه » تاریخچه فنی و حرفه ای »
۱۳۹۴ شنبه ۲۶ دي

تاریخچه آموزش و پرورش فنی و حرفه ای در ایران به  ۱۴۴ سال پیش ‌برمی‌گردد که در محتوای برنامه های آموزشی این مدارس، علاوه بر خواندن ونوشتن‌و شرعیات، نقاشی، چاپ، مجسمه سازی،علوم وفنون‌جدیدنیز گنجانده شده بود.

 نخستین مدرسه‌ی هنری ایران در سال ۱۲۷۸ هجری قمری به همت ابوالحسن غفاری تأسیس شد. و پس از وی در سال ۱۳۲۸ هجری قمری کمال الملک غفاری مدرسه «صنایع مستظرفه» را با دو رشته نقاشی و مجسمه سازی تأسیس کرد. نخستین مدرسه جدید به همت میرزا تقی خان امیرکبیر به نام دارالفنون تأسیس گردید که در آن دروس علمی، فنی، نظامی و پزشکی تدریس می شد.

اولین سنگ بنای هنرستان های فنی ایران در سال ۱۲۸۶ هجری شمسی با مشارکت کشور آلمان به نام هنرستان صنعتی تهران(هنرستان شهید بهشتی فعلی در منطقه ۱۲ تهران) گذاشته شد. که در واقع روش آموزش کلاسیک اولین گام های خود را برداشت و پس از طی فراز و نشیب های فراوان، بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی همه ساله بر تعداد هنرستانهای فنی، حرفه ای و کشاورزی کشور افزوده می شود. از دیگر هنرستان هایی که در آن سال ها به کمک آلمان ها ساخته شد می توان به هنرستان شهید بهشتی فعلی در خراسان رضوی اشاره کرد که در سال ۱۳۱۵ در رشته های آهنگری و درودگری ساخته شد.

 
 

هنرستان پسرانه فنی و حرفه ای کمال دانش ( غیر دولتی)

این هنرستان در سال 1385 به همت و تلاش آقای اکبر پژم بعنوان موسس و مدیر تاسیس گردید. 

 
رشته گرافیک
۱۳۹۵ دوشنبه ۲ اسفند ساعت ۱۵:۵۶

به جرات می توان گفت رشته گرافیک در هنرستان متنوع ترین رشته فنی و حرفه ای است. دلیل این نکته نیز تعداد مهارتهایی است که هنر جویان در این رشته می توانند یاد بگیرند.

بیشتر بخوانید
رشته انیمیشن (پویا نمایی)
۱۳۹۵ چهارشنبه ۲ تير ساعت ۱۶:۲۵

برنامه های تلوزیونی، اینترنت، دنیای تبلیغات، موبایل، بازی های کامپیوتری و … محلی است برای حضور انیمیشن، استودیو های تولید نیز می کوشند تا برنامه های انیمیشن را بر اساس نیز مخاطب تولید کنند.

بیشتر بخوانید
رشته حسابداری
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۳ بهمن ساعت ۱۵:۵۶

علم حسابداری با تمدن همزاد است و به اندازه‌ی تمدن بشری قدمت دارد. حسابداری همراه سایر دانش‌های فنی در گذر زمان در پاسخ به نیازهای فزاینده و گوناگون بشری و رشد و تکامل یافته است.

بیشتر بخوانید
رشته معماری
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۳ بهمن ساعت ۱۵:۵۴

در دنیای امروز تامین آسایش و آرامش روحی بشر یکی از هدف‌های اصلی بوده و بکارگیری تکنولوژی و علوم پیشرفته در طراحی و خلق فضا و اجرای پروژه‌های معماری از اهمیت خاصی برخوردار است.

بیشتر بخوانید
رشته کامپیوتر
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۳ بهمن ساعت ۱۵:۵۳

عصر حاضر را می‌توان عصر فناوری اطلاعات و ارتباطات نامید. زمینه ساز این تحول جدید در صنعت نیمه هادی ها و در نتیجه رایانه است. در دنیای امروز که دانش بشری به سرعت در حال تحول و دگرگونی می‌باشد، علوم و صنایع گوناگون بطور شگفت انگیزی به رایانه وابسته است.

بیشتر بخوانید
 
           داستان‌نویس، شاعر و نمایشنامه نویس مشهور فرانسوی است. او را پیرو سبک رومانتیسم فرانسوی می‌دانند. از شاخص ترین آثار او می توان به کتاب های بینوایان، گوژپشت نتردام، کارگران دریا و مردی که می‌خندد اشاره کرد.
           استیون هاوکینگ (Stephen Hawking)، دانشمند مشهور انگلیسی، در 8 ژانویه ی 1942 در آکسفورد انگلیس به دنیا آمد. این تاریخ دقیقا 300 سال پس از درگذشت گالیلئو گالیله است.
           اروین یالوم روان‌پزشک، روانن درمانگر اگزیستانسیال (وجودی) و استاد بازنشسته روان پزشکی از دانشگاه استنفورد است. تا به امروز از این نویسنده آمریکایی کتاب های داستانی و غیرداستانی بسیاری با رویکرد روان درمانی منتشر شده است
           تیبو موریس نویسنده و بلاگری فرانسوی است که در ژاپن زندگی می کند. این نویسنده‌ کتاب های خودشناسی تاکنون آثار پرفروش زیادی را با هدف کمک به انسان ها برای دستیابی به نتایج فوق العاده منتشر کرده است
           آثار مهدی آذر یزدی برای بسیاری از افراد یادآور خاطرات خوش کودکی هستند و همچنین شمار زیادی از کودکان و نوجوانان را با میراث عظیم و کهن تاریخی، فرهنگی، ادبی و تاریخی ایران آشنا کرده اند