هنرستان فنی و حرفه ای کمال دانش

info@kamaledanesh.ir

0098-21-77208610

شما اینجا هستید: خانه » معرفی کتاب » مربی تریلیون دلاری »
۱۳۹۸ سه شنبه ۹ مهر

اریک اشمیت، جاناتان روزنبرگ و آلن ایگل در کتاب مربی تریلیون دلاری؛ دستورالعمل های رهبری بیل کمپل از سیلیکون ولی که از پرفروش ترین های نیویورک تایمز و آمازون محسوب می شود، اصول مربی اسطوره ای، بیل کمپل را بر اساس مصاحبه با افرادی که او را از نزدیک می شناختند و به او عشق می ورزیدند، گردآوری کرده و به رشته تحریر آورده اند.

معرفی کتاب قبولی در کنکور

بیل کمپل کسی است که در رشد بسیاری از شرکت های پیشرو از جمله گوگل، اپل و اینتوییت نقش سازنده ای داشته و به پرورش قهرمانان سیلیکون ولی نظیر استیو جابز، لری پیج و اریک اشمیت پرداخته است. علاوه بر این، او نابغه کسب و کار بوده که بعد از مرگش در سال 2016، میراث بسیاری از شرکت های در حال رشد، افراد موفق، دوستی، احترام و عشق را از خود به جا گذاشته است.

قابل توجه هنرجویان هنرستان رشته کامپیوتر و هنرجویان هنرستان رشته حسابداری با معرفی کتاب (مربی تریلیون دلاری) با شما هستیم.

اریک اشمیت (Eric Schmidt)، جاناتان روزنبرگ (Jonathan Rosenberg) و آلن ایگل (Ellen Eagle) که چندین سال در گوگل سابقه رهبری ارشد دارند، به وضوح دیده اند که چگونه مردی به نام "مربی بیل" شناخته می شود، او روابط مبتنی بر اعتماد را بنا نهاد، رشد فردی را پرورش داد و توسعه سازمانی را به شکلی پایدار ممکن ساخت.

این نویسندگان هم به منظور قدردانی از مربی شان و هم آموزش و انگیزه دهی به نسل های بعدی، آموزه های بیل را در کتاب مربی تریلیون دلاری (Trillion Dollar Coach: The Leadership Playbook of Silicon Valley's Bill Campbell) گردآوری کرده اند. این کتاب راهنمایی کاربردی و عالی برای مدیران و رهبران کسب و کار است تا به کمک آن بتوانند سازمان و افراد را با عملکرد بهتری به جلو راهنمایی کنند.

این اثر که براساس مصاحبه با بیش از هشتاد نفر از افرادی که بیل کمپبل را می شناختند نگاشته شده است، اصول مربی گری او را شرح می دهد و این اصول را با داستان هایی از شرکت های موفق و افرادی که با بیل کار و تفریح می کردند روایت می کند.

بخشی از متن کتاب
شاید مهم ترین سرمایه ی یک رابطه – رابطه ی دوستانه، عاشقانه، خانوادگی یا کاری – اعتماد است. این امر قطعاً درباره ی بیل کمپل صدق می کرد. اگر بیل به شما اعتماد نداشت، نمی توانستید با او رابطه داشته باشید. اما اگر به شما اعتماد داشت و شما هم قبولش داشتید، همین ایمان به یکدیگر مبنایی برای سایر جنبه های رابطه ی دو طرفه می شد. البته اعتماد از ملزومات هر رابطه است. اما در بسیاری از روابط کاری، آن را در کنار یک سری از عوامل دیگر جای می دهند: چارچوب وظایف شخصی، تبادل ارزش به صورت دو طرفه.

هنرستان کمال دانش در رشته کامپیوتر و رشته حسابداری با بهترین کادر تدریس هر ساله رتبه قابل قبولی در کنکور را دارد.

برای بیل، اعتماد همیشه بالاترین ارزش را داشت؛ و به نوعی نقش قدرت ویژه ی این مرد را داشت. او در برقراری چنین اعتمادی مهارت داشت و به آن احترام می گذاشت. در یکی از آخرین دفعاتی که بیل و آلن یوستس دیدار کردند، بیل به او گفت: «می دانی که هر کاری را برای تو انجام می دهم.» او از ته دلش این حرف را می زد، چون این دو به یکدیگر اعتماد داشتند.

اعتماد یک مفهوم چند وجهی است، بنابراین منظورمان از به کار بردن این واژه چیست؟ یک مقاله ی دانشگاهی، اعتماد را به عنوان «تمایل به پذیرش آسیب پذیری که بر انتظارات مثبتی که از رفتار سایر افراد وجود دارد، بنا نهاده شده است» تعریف می کند. شاید این تعریف خیلی دهان پرکن و دانشگاهی باشد، اما عنصر اساسی اعتماد را شامل می شود که همان حس امنیت لازم برای ریسک پذیری است. وقتی صحبت از بیل و اعتماد می شود، چند معنا به ذهن متبادر می شود.

اعتماد یعنی اینکه روی حرف خود بایستید. اگر به بیل گفتید که فلان کار را انجام می دهید، آن را انجام دهید. و همین اصل درباره ی خودش هم صدق می کرد؛ او همیشه روی حرفش می ایستاد.

منبع: کتابراه