هنرستان فنی و حرفه ای کمال دانش

info@kamaledanesh.ir

0098-21-77208610

شما اینجا هستید: خانه » معرفی کتاب » خودت را به فنا نده »
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۴ آذر

کتاب خودت را به فنا نده: کمتر فکر کن و دل به زندگی بده، از پرفروش ترین های نیویورک تایمز، سیلی دنیاست که بیدارت کند تا توانایی هایت را کشف کنی، خودت را به فنا ندهی و به بهترین خودت در زندگی تبدیل شوی. گری جان بیشاپ نویسنده این کتاب فوق العاده است.

معرفی کتاب قبولی در کنکور

هیچ وقت با خودتان فکر کرده اید که شبیه یک همستر، روی یک چرخ، با عصبانیت و آشفتگی، مسیر زندگی را دویده اید. اما همیشه در حال درجا زدن هستید؟ کتاب خودت را به فنا نده (Unfu*k Yourself) به شما کمک خواهد کرد تا از تمام تنش ها و اضطراب های خود خلاص شده و ساعت ها احساس آرامش کنید.

قابل توجه هنرجویان هنرستان رشته کامپیوتر و هنرجویان هنرستان رشته حسابداری با معرفی کتاب (خودت را  به فنا نده) با شما هستیم.

تمام مدتی که درگیر بگو مگو و قضاوت های درونی هستی، که البته هیچ وقت هم متوقف نخواهند شد، صدایی آرام زیر گوشت زمزمه می کند: «خیلی تنبل و خرفتی و اصلاً به درد هیچ کاری نمی خوری.» تو حتی متوجه نیستی چقدر به این زمزمه اعتقاد داری یا چه اندازه تباهت می کند. تو فقط تمام روز کار می کنی تا بر استرس ها و فشارهای روحی ات چیره شوی، زندگی ات را نجات دهی و اگر نتوانی چرخ لعنتی زندگی را بچرخانی، تن به تسلیم می دهی و شاید هرگز به جایی که در زندگی می خواستی نرسی. شاید هیچ گاه به آن شادی، اندام ایدئال، شغل یا ارتباطی که آرزویش را داری نرسی.

کتاب خودت را به فنا نده به کسانی اختصاص دارد که آن خودگویی های بی حاصل را تجربه کرده اند. جریان بی پایان شک و بهانه، زندگی روزمره را به گند می کشد.

گری جان بیشاپ (Gary John Bishop) در کتاب حاضر دست چینی از اظهار نظرهای شخصی دربارۀ اختیار داشتن، زندگی بخشیدن، متعالی بودن و جسارت داشتن جمع کرده تا با عمل به آن ها، در زندگی هر روز بهتر و بهتر شوید. همچنین صحبت ها و گفتارهایی از فلاسفه، شخصیت های مهم تاریخی و نکته هایی از یافته های علمی هم در این کتاب خواهید یافت که همۀ آن ها به نگرش پروبال بیشتری می دهند. درحالی که همۀ این موارد خوب و عالی هستند، اما تنها راه مطالعه و تعامل با کتاب خودت را به فنا نده، این است که آن را در خود جستجو و گفته هایش را امتحان کنید. برای اندیشیدن، اندیشیدن به خود و تجربه کردن آن، وقت بگذارید. هیچ دانش و حکمتی بالاتر از دانشی که خود آن را تجربه کرده باشید نیست.

امید است این کتاب در درک قدرت و پیچیدگی خودگویی های ذهنی و نحوۀ استفاده از آن برای بهتر شدن در زندگی ، کمکتان کند. در این بین، متوجه خواهید شد که تجربه های زندگی از همین مکالمه ها و افکار روزانه شکل گرفته است.

کتاب خودت را به فنا نده ما را ملزم به تفکر خواهد کرد تا زبان و احساساتت را در حالتی هوشیارانه و با آگاهی به زندگی روزمره مرتبط کنیم و زمانی که ارتباط جادویی میان طرز حرف زدن و چگونگی اندیشیدن را پیدا کردیم، تصویر کاملی از زندگی را بررسی خواهیم کرد که به ما عرضه کرده اند.

گری جان بیشاپ در گلاسگوی اسکاتلند متولد و بزرگ شد و در سال 1997 به ایالات متحده آمریکا رفت. او مسیر مطالعاتی اش را در جهان توسعۀ شخصی، مخصوصاً در هستی شناسی و پدیده شناسی یافت؛ قبل از اینکه مدیربرنامۀ اصلی یکی از شرکت های مهم همین حوزه در دنیا شود. سال های متمادی در این عرصه به مطالعه و تحقیق پرداخت. پس از چند سال که این برنامه موجب رفاه حال مردم بسیاری شد و پس از اقتباس از فلاسفه ای همچون مارتین هایدگر، هانس گئورگ گادامر و ادموند هوسرل، او بِرند شخصی خود را به نام «فلسفه محلی» ایجاد کرد. تعهد همیشگی او به تغییر توانایی مردم برای اِعمال تغییر واقعی در زندگی های آن ها، همیشه و همه جا انگیزع راهش بود. روش او ساده و بدون دنگ وفنگ است که همین موجب شده است هر روز بر پیروانش اضافه شود و کتابش کاربردی جهانی و همگانی داشته باشد. گری کنار همسر و سه پسرش در فلوریدا زندگی می کند. 

جملات برگزیده کتاب خودت را به فنا نده
- شرایط مرد نمی سازد؛ فقط او را به خود باز می شناساند.
- تقدیر افراد مشتاق را هدایت می کند و اشخاص بی میل را دنبال خود می کشد.
- مرد عاقل برای چیزهایی که ندارد، عزا نمی گیرد، بلکه برای داشته هایش خشنود است.
- تاثیر نوع حرف زدن ما، فقط مختص به همان لحظه نیست، بلکه می تواند در ناخودآگاه ما رسوخ کند و کاملاً نهادینه شود، و افکار، اندیشه و رفتار ما را در بلندمدت تغییر دهد.
- اگر احساسات متأثر از تفکر باشد، پس می توان با کنترل دقیق افکار دیگران، یا با تغییر خودگویی های ذهنی که خالق احساسات هستند، احساسات افراد را تحت تسلط درآورد.

در بخشی از کتاب خودت را به فنا نده می خوانیم
ما دائما به خودمان رشوه می دهیم. ما انواع و اقسام بهانه را در دسترس داریم که به خودمان بگوییم: «نمی توانیم.»
نمی توانم، نمی توانم، نمی توانم؛ اما بدان که می توانی. این ها همه بهانه است. تو همۀ اقدامات مهم را به خودت وعده و وعید می دهی، و با فهرست بلند بالایی از دلایل، از انجام آن ها طفره می روی و تنها چیزی که پس از آن نصیبت می شود این است که تبدیل به یک آدم چرندگو می شوی.
با این کار، تو بدتر از هرکس دیگری به خودت خیانت می کنی!

هنرستان کمال دانش در رشته کامپیوتر و رشته حسابداری با بهترین کادر تدریس هر ساله رتبه قابل قبولی در کنکور را دارد.

تنها تفاوت تو و دیگرانی که همان زندگی رؤیایی تو را دارند این است که آن ها عزم خود را جزم کرده اند و وارد عمل شده اند. آن ها آن زندگی را ساخته اند و آن را زندگی کرده اند.

آن ها باهوش تر، آگاه تر، قوی تر یا هرچیز دیگری نبوده اند. آن ها چیزی بیشتر از تو در اختیار نداشته اند. تنها تفاوت این است که مردم موفق منتظر نمی مانند. آن ها منتظر آن لحظه و حس خوب نمی مانند. منتظر الهام غیبی یا امداد آسمانی نمی مانند تا به جلو هلشان دهد. آن ها بلند می شوند و به جلو قدم برمی دارند. حتی قبل از اینکه احساس کنند که آماده شکست اند. آن ها با هواپیمایی پرواز می کنند که درحال ساختنش هستند. حتی اگر در آسمان از هم متلاشی شود، قطعاتش را دوباره به یکدیگر وصل می کنند و دوباره تلاش می کنند.

به شرایط درونی ات اشاره نکن. این هم بهانه ای بیش نیست که برای خودت می آوری تا از ریسک های زندگی خود را دور نگه داری. مشکل اینجاست که زندگی دقیقاً همان مکان ها و زمان های ریسک پذیر است! بقیه، فقط زنده بودن است.

منبع: کتابراه

           کمال‌گرایی در میان جوانان به شدت افزایش یافته است، اما کارشناسان می‌گویند روش‌هایی برای اجتناب از آن وجود دارد.
           اما چگونه؟​ اندکی دقت در تمام هنرهای ایرانی نشان دهنده این موضوع است که هنر درمانی تنها به چند رشته هنری محدود نمی شود و شاید بسیاری از هنرها امکان درمان بیماری های روحی و روانی را برای بیماران فراهم کنند.
           والدین نباید در تربیت کودک خود نگران حرف مردم باشند. قربانی کردن فرزندتان بخاطر دیگران، شخصیت و آینده کودک شما را تخریب می کند. برای داشتن کودکی مستقل و قدرتمند در آینده باید از همین امروز دست به کار شوید زیرا نحوه برخورد والدین با کودکان ارتباط مستقیمی با تربیت آنان دارد.
           داشتن شجاعت برای هر فردی مهم و حائز اهمیت است و اغلب والدین علاقه مند هستند که کودکی شجاع و جسور داشته باشند، روش های مناسبی برای تربیت کودک شجاع وجود دارد.
           ما آدما خیلی وقتا به این فکر می‌کنیم که چه کاری انجام بدیم تا حال آدم‌های دیگه رو بهتر کنیم و اثرات مثبت کار نیکمون رو توی زندگی خودمون هم احساس کنیم.