هنرستان فنی و حرفه ای کمال دانش

info@kamaledanesh.ir

0098-21-77208610

۱۳۹۹ جمعه ۸ فروردين

کسی نمی داند یک سال بعد، یک ماه بعد یا حتی همین فردا چه پیش می آید. این طبیعت زندگی است! بااین حال، خیلی از آدم ها با ترس از آینده زندگی می کنند. هرقدر هم آینده نگر باشیم و با برنامه ریزی پیش برویم، نمی توانیم اختیار همه چیز را در دست بگیریم. اما ترس از رخدادهای پیش بینی نشده و بحران های احتمالی نباید ما را فلج کند. به دلیل ترس از آینده نامعلوم، آدم های بسیاری از تصمیم گیری های مهم، ریسک پذیری و برداشتن گام های بزرگ سر باز می زنند. در این مسیر ممکن است فرصت های درخشانی را از دست بدهند. در این مطلب، 9 راهکار برای مقابله با ترس از آینده معرفی می کنیم. اگر فکروخیال و نگرانی درمورد آینده به طور پیوسته زندگی اکنونتان را خراب کرده است، این مطلب را از دست ندهید.

رشته کامپیوتر حسابداری معماری انیمیشن (پویا نمایی) گرافیک

قابل توجه اولیای هنرجویان هنرستان رشته کامپیوتر و هنرجویان هنرستان رشته حسابداری با مقاله (مقابله با ترس از آینده با 9 راهکار اثربخش​) با شما هستیم.

1. هرگز فراموش نکنید: بزرگ ترین ترس ها به ندرت رخ می دهند
این حقیقتی است که بسیاری از ما تجربه کرده ایم و در درستی آن تردید نداریم. با وجود این، اغلب آن را فراموش می کنیم! با هزار جور فکروخیال، پس از کلنجار فراوان با خودمان، به دفتر رئیس می رویم و درخواستمان را بیان می کنیم. از اتاق رئیس که بیرون می آییم با خودمان می گوییم: همین بود؟! بسیاری از ما ذهنمان را درگیر چیزهایی می کنیم که به احتمال زیاد هرگز رخ نمی دهند. واقعیت ممکن است عجیب تر از خیال باشد، اما انگار فکروخیال بیشتر از واقعیت ما را می ترساند.

2. بدترین حالت های ممکن را در نظر بگیرید
پس از اینکه پذیرفتید بزرگ ترین ترس هایتان به واقعیت نمی پیوندند، از خودتان بپرسید: بدترین وضعیتی که ممکن است رخ بدهد چیست؟ با این کار متوجه می شویم که حتی اگر بدترین وضعیت ممکن هم پیش بیاید، دنیا به آخر نمی رسد. با درنظرگرفتن بدترین احتمالات، درمی یابیم که ترس های ما آن چنان که گمان می کردیم بزرگ نیستند. واضح است که شاید برخی از آنها تأثیری چشمگیر بر زندگی مان داشته باشند، اما ما را از زندگی ساقط نمی کنند.

3. هنگام نگرانی خودتان را مشغول کنید
گاهی وقت ها، خیلی از ما از نگرانی دچار بی خوابی می شویم. این جور وقت ها بهترین کار این است که خودمان را مشغول کنیم. فرقی نمی کند تلاش هدفمند برای مقابله با ترسمان باشد یا فعالیت فیزیکی، چون درگیرکردن ذهن با فعالیتی خوشایند راهی مؤثر برای ازبین بردن احساسات منفی است.

4. بر لحظه، ساعت و روز جاری تمرکز کنید
ریشه بیشتر ترس های ما ناآگاهی از برخی چیزها و نیز ناتوانی در پیش بینی آینده است. مسئله این است که هرجور به ماجرا بنگریم، بازهم فقط امروز و اکنون را داریم، چون فردا هنوز از راه نرسیده است! اگر نمی توانید بر نگرانی های اکنون غلبه کنید، راه بروید، بدوید یا چرتی بزنید.

5. به آخرین باری که از چیزی ترسیدید فکر کنید
آخرین باری که نگران چیزی بودید و از آن هراس داشتید چه شد؟ به احتمال زیاد، به خوبی و خوشی از پسش برآمده اید! شاید به نظر خودتان موفق نبوده اید یا کارها آن طور که می خواستید پیش نرفت. خوب فکر کنید. شکست همیشه به معنی ناکارآمدی و کمبود ما نیست. شاید باید مسیر دیگری را در پیش می گرفتیم.

6. اگر لازم است، برای مقابله با ترس از آینده، کمک بگیرید
گاهی روزها را با اضطراب و نگرانی سپری می کنیم، بدون اینکه بدانیم چرا. معمولا هم آن قدر شجاع نیستیم که بپذیریم بی دلیل هراسانیم. پس از اینکه شجاعت پذیرش را پیدا کردیم، آشکارا متوجه چیزهایی می شویم که برای غلبه بر ترسمان باید با آنها روبه رو شویم. اما فراموش نکنید که گاهی شاید لازم باشد از دیگران کمک بگیریم. کمک گرفتن هیچ اشکالی ندارد. هرچه باشد ما هم انسانیم!

7. نتیجه ای خوشایند را مجسم کنید
مثبت اندیشی در لحظه و در اکنون ممکن است دشوار باشد. اما می توانیم دستیابی به هدف و نتیجه دلخواهمان را تصور کنیم! تصویرسازی چیزی فراتر از رؤیاپردازی است. در تصویرسازی باید تمرین کنیم واقعیت را به همان شکل و وضعیتی که می خواهیم تجسم می کنیم. به عبارتی، پیش از دستیابی به موفقیت، باید بتوانیم حس پیروزی را تجربه کنیم!

هنرستان کمال دانش در رشته کامپیوتر و رشته حسابداری با بهترین کادر تدریس هر ساله رتبه قابل قبولی در کنکور را دارد.

8. از مراقبه و نیایش غافل نشوید
پژوهش های مختلف نشان داده اند فعالیت های معنوی در درمان بیماری ها و مشکلات جسمی مؤثرند. بنابراین، نیایش و مراقبه می تواند به کاهش اضطراب و ترس از آینده کمک کند. شاید به نظر کسانی که تابه حال چنین کارهایی را امتحان نکرده اند نشستن، تمرکز و نفس کشیدن کاری بیهوده باشد. اما بدانید که تنفس عمیق با چشمان بسته تأثیری شگرف دارد. کمترین تأثیر این است که بی قراریتان را تسکین می دهد.

9. پیوسته به خود یادآوری کنید: تو می توانی
همه ما حس شکست خوردن را تجربه کرده ایم. شجاعت به معنی این نیست که هرگز احساس شکست خوردن نکنیم. شجاعت یعنی، با داشته های موجود، آنچه در توانمان است انجام دهیم، فارغ از اینکه ممکن است چه احساسی پیدا کنیم. شاید بتوان گفت مهم ترین ویژگی شجاعت این است که هیچ کس جز خودتان نمی تواند آن را به شما تقدیم کند. ما خودمان باید به خودمان شجاعت و جسارت بدهیم! گام نخست هم باور خودمان است (خودباوری)! برای رویارویی با آینده و ترس هایمان باید باور داشته باشیم که از عهده چنین کاری برمی آییم.

هیچ کس از آینده خبر ندارد. نگرانی و ترس از آینده هم باعث نمی شود اوضاع به خوبی و خوشی سپری شود. باید قدم بردارید و پیش بروید تا ببینید چه می شود. کافی است تلاشتان را بکنید. در این مسیر از راهکارهای سودمند بهره بگیرید و، مهم تر از همه، باور داشته باشید که از عهده کار برمی آیید. آیا شما به خودتان باور دارید؟ آیا روش های کارآمد دیگری برای مقابله با ترس از آینده می شناسید؟ چه تجربه ای از به کارگیری آنها دارید؟

منبع: مجله اینترنتی چطور

           افزایش اعتماد به نفس یک فرایند تدریجی است که نیاز به آگاهی، تمرین و تغییر نگرش دارد. برای تقویت اعتماد به نفس، می‌توانید از روش های مختلفی استفاده کنید
           بیل گیتس (Bill Gates) سیزده ساله بود که مدرسه امکان استفاده از کامپیوتر را برای دانش آموزانش فراهم کرد. او چنان به برنامه نویسی برای کامپیوتر علاقه مند شده بود که اجازه داشت در کلاس ریاضی شرکت نکند و در عوض زمانش را به برنامه نویسی بگذراند.
           در سال 1947 میلادی و در خانواده ای سخت گیر و نسبتا مذهبی در برزیل به دنیا آمد. ذهن پرسشگر و رؤیاپرداز کوئیلو از همان کودکی رؤیای نویسندگی را در سر می پرورانید
           وقتی اکثر معلمان شروع به برنامه ریزی دروس خود برای هفته می کنند، امیدوار کردن دانش آموزان یا ایجاد انگیزه و امید در محصل ها معمولا در الویت برنامه های تدریس شان نیست. با این حال، صرف کمی زمان در هر روز برای آموزش و تمرین مهارت‌های امید می‌تواند مزیت های روشن و سنجیده ای را برای دانش‌آموزان و کل کلاس درس به همراه داشته باشد.
           یکی از نوابغ مسلم ادبیات روسیه در قرن نوزدهم بود. دو رمانِ «جنگ و صلح» و «آنا کارنینا» از شاهکارهای فناناپذیر این داستان نویس شهیر به شمار می‌روند