هنرستان فنی و حرفه ای کمال دانش

info@kamaledanesh.ir

0098-21-77208610

افزایش اعتماد به نفس یک فرایند تدریجی است که نیاز به آگاهی، تمرین و تغییر نگرش دارد. برای تقویت اعتماد به نفس، می‌توانید از روش های مختلفی استفاده کنید
بیل گیتس (Bill Gates) سیزده ساله بود که مدرسه امکان استفاده از کامپیوتر را برای دانش آموزانش فراهم کرد. او چنان به برنامه نویسی برای کامپیوتر علاقه مند شده بود که اجازه داشت در کلاس ریاضی شرکت نکند و در عوض زمانش را به برنامه نویسی بگذراند.
در سال 1947 میلادی و در خانواده ای سخت گیر و نسبتا مذهبی در برزیل به دنیا آمد. ذهن پرسشگر و رؤیاپرداز کوئیلو از همان کودکی رؤیای نویسندگی را در سر می پرورانید
 

تاریخچه آموزش و پرورش فنی و حرفه ای در ایران به  ۱۴۴ سال پیش ‌برمی‌گردد که در محتوای برنامه های آموزشی این مدارس، علاوه بر خواندن ونوشتن‌و شرعیات، نقاشی، چاپ، مجسمه سازی،علوم وفنون‌جدیدنیز گنجانده شده بود.

 نخستین مدرسه‌ی هنری ایران در سال ۱۲۷۸ هجری قمری به همت ابوالحسن غفاری تأسیس شد. و پس از وی در سال ۱۳۲۸ هجری قمری کمال الملک غفاری مدرسه «صنایع مستظرفه» را با دو رشته نقاشی و مجسمه سازی تأسیس کرد. نخستین مدرسه جدید به همت میرزا تقی خان امیرکبیر به نام دارالفنون تأسیس گردید که در آن دروس علمی، فنی، نظامی و پزشکی تدریس می شد.

اولین سنگ بنای هنرستان های فنی ایران در سال ۱۲۸۶ هجری شمسی با مشارکت کشور آلمان به نام هنرستان صنعتی تهران(هنرستان شهید بهشتی فعلی در منطقه ۱۲ تهران) گذاشته شد. که در واقع روش آموزش کلاسیک اولین گام های خود را برداشت و پس از طی فراز و نشیب های فراوان، بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی همه ساله بر تعداد هنرستانهای فنی، حرفه ای و کشاورزی کشور افزوده می شود. از دیگر هنرستان هایی که در آن سال ها به کمک آلمان ها ساخته شد می توان به هنرستان شهید بهشتی فعلی در خراسان رضوی اشاره کرد که در سال ۱۳۱۵ در رشته های آهنگری و درودگری ساخته شد.

این هنرستان در سال 1385 به همت و تلاش آقای اکبر پژم بعنوان موسس و مدیر تاسیس گردید و رشته کامپیوتر، رشته حسابداری، رشته گرافیک و رشته معماری در آن تدریس می شود.

هنرستان کمال دانش در رشته کامپیوتر و رشته حسابداری با بهترین کادر تدریس هر ساله رتبه قابل قبولی در کنکور را دارد.